Kush jemi ne?


Ne jemi kompani kreative në Prishtinë e krijuar nga viti 2018. Përmes implementimit të strategjive më të avancuara të marketingut digjital kemi arritur të krijojm një portfolio të më shumë se 30 klientëve të kënaqur. Qëllimi ynë është rritja e normës së kthimit të investimeve dhe pjesës së tregut.


MISIONI: Ne ndihmojmë klientët tanë të realizojnë qëllimet e marketingut që kanë, përmes marketingut të integruar, inovativ dhe efektiv të markave përfshirë edhe marrëdhëniet me publikun duke shfrytëzuar mediat sociale.


VIZIONI: Ne përpiqemi të ofrojmë programe të marketingut të mediave sociale të orientuara drejt rezultateve dhe fushatave të marrëdhënieve me publikun që ndikojnë në rritjen e klienteve te biznesit, rritin dhe gjenerojnë ROI-n.