Çfarë është LED Billboardi?LED Billbordi është një mjet komunikimi vizual që angazhon audiencën, përmirëson efikasitetin dhe ulë kostot e funksionimit.Ekrani ynë LED ka dimensione prej 10x3 m, dhe funksionon me RGB shumëngjyrëshe dhe P8 module, të cilat lejojnë që reklamat që transmetohen të jenë të ndritshme, plot ngjyra dhe kontraste, kështu që është e pamundur të mos vihet re.
Ku ndodhen Billboard-et Statike?
Pavarësisht nëse ndërtoni brendin e juaj në një lagje specifike ose në të gjithë qytetin, IMD ju ofron një zgjidhje të plotë për të arritur target audience e duhur, bazuar në vendndodhjen e Billboard-ve Statikë, IMD mund të ndihmojë në eksopzimin e reklamave që sjellin rezultate.

Lokacioni: Sheshi Nënë Tereza, Prishtinë.

Dimensionet: 5x3 metra.

Reklamimi ne Billboard tërheq klientët tuaj potencial të zgjedhin produktet tuaja para produkteve të konkurrencës.


Çfarë përfshin Menaxhimi i Rrjeteve Sociale?


Shërbimet tona të marketingut në media sociale ndihmojnë biznesin tuaj të rritet duke rritur ndërgjegjësimin e markës dhe marrëdhëniet me klientët. Aftësitë tona të marketingut shoqëror sigurojnë një rritje të ndjekësve tuaj brenda audiencës tuaj që përputhet me demografinë, interesat dhe sjelljen e tyre.
Reklamimi i Mediave Sociale
Krijimi i Përmbajtjes
Ndërgjegjësimi i Markës
Krijimi i Lidhjeve
Celësi kryesor i rritjes së shitjeve është të krijoni një marrëdhënie me audiencën tuaj. Angazhimi i fortë përmes mediave sociale do të ndikojë në një rritje të shitjeve që do të udhëhiqet nga një rritje e angazhimit - komente, pëlqime, etiketa etj., rritja e lidhjes me audiencën tuaj do të jetë një fokus kryesor.


Çfarë përfshin WEB Dizajni?


Ne punojmë në përmirësimin e inovacioneve dhe veçorive të reja krijuese për hartimin dhe zhvillimin e Web Dizajnit të klientëve. Përpjekja jonë është të krijojmë një përmbajtje unike të Web Dizajnit që kap thelbin e markës suaj ose produktet dhe shërbimet për klientin tuaj potencial.Dizajni i WEB-it


Zhvillimi i WEB-it.

Çfarë ofrojmë nga Dizajni Grafik?Dizajni ka rëndësi. Ne ofrojmë shërbime të dizajnit grafik që përfshijnë ndërthurjen e imazheve, teksteve dhe formave grafike që do të ndihmojnë praninë tuaj të mediave sociale dhe krijimin e një pranie unike për biznesin tuaj. Shërbimet tona të dizajnit grafik përfshijnë:
Social Media DesignPackaging Design

Visual Design

Motion Design

Advertising Design